Moderaterna för skattebetalarna bakom ljuset med skattepengar


S

å här ser politisk korruption ut. SVT: "Ledningen i Stockholms stad har köpt mediahanteringstjänster för flera miljoner av den moderatanknutna PR-byrån Kreab&Gavin Anderson. Kreab har hjälpt Stockholms kommun att sköta Caremaskandalen.


Skattemedel har alltså gått till att låta Stockholms stad putsa Caremas anseende inom äldreomsorgen efter höstens alla skandaler.Efter att ha granskat alla Kreabs fakturor till Stockholm stad i år framgår det att Kreab gång på gång hjälpt stadshusledningen med politiskt kontroversiella frågor.
För att hantera effekterna av Caremaskandalen begärde stadsledningen via stadsdirektören i oktober kommunikationsrådgivning av Kreab.


Enligt fakturan ingick träning med kamera, framtagande av budskap, planering av anhörigmöte och rådgivning kring mediehantering. Den fakturan hamnade på 155.625 kronor."Moderaterna, ett parti med täta personkopplingar till Carema, anlitar alltså sina kompisar på reklambyrån Kreab för att rädda kompisarna Caremas häck när det avslöjas att de vanvårdar våra gamlingar och skatteplanerar för att slippa betala en krona i skatt av sina vinster. Och skattebetalarna får betala för att bli förda bakom ljuset. Verkligheten överträffar dikten. Var det av Kreab som stadsdelsdirektör Leif Spjuth fick rådet att sparka den läkare som larmat om vanvården på Koppargården? Jag tror faktiskt att Fredrik Reinfeldt har rätt: De svenska väljarna måste vara lobotomerade!


 

DN 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, SvD 1, 2, 3, Exp 1, SVT 1, 2, 3, 4,

 

Kommentarer

 • Marcus säger:

  Ja i detta fall förefaller Reinfel ha rätt - de Svenska väljarna verkar vara lobotomerade.  VI lär väll inte se så mycket rubriker om detta i borgerlig press är mitt stalltips.

  2011-12-13 | 16:03:27
  Bloggadress: http://marcuslikvid.blogspot.com/
 • Berit säger:

  Även om svenska folket vet hur det går till så hur ska man kunna avslöja alliansen.

  Läs Ann-Marie Pålssons bok "knapptryckarkompaniet"

  det är Reinfeldt & compani som dikterar villkoren och alla andra tvingas till total underkastelse.

  2011-12-13 | 17:04:06
 • Staffan säger:

  Berit, hur ska man kunna avslöja alliansen frågar du? Vi får tjata vidare helt enkelt. Nån gång måste ju folk fatta.

  2011-12-13 | 17:08:54
 • Kenneth säger:

  Jenny Lindahl Persson, välkänd V-partist, har faktiskt gett ut en bok som heter "Mediatränad".

  Vad säger du om det?

  2011-12-14 | 11:50:12
 • Staffan säger:

  Kenneth: Om vänsterpartiet skulle anlita Jenny för Stockholms kommuns pengar för att slingra sig ur en knipa så skulle jag säga samma sak som jag säger idag om (m). Som privatperson får hon väl skriva vilka böcker hon vill!

  2011-12-14 | 11:56:49

Kommentera inlägget här:Twingly Blog Search link:http://homopoliticus.blogg.se/ sort:published


Netroots - SocialdemokraternaPolitik bloggar