TV3s Efterlyst jagar nazist

E

 
   "Det var i slutet av september förra året som Joakim blev brutalt misshandlad i Vallentuna Centrum. Tre gärningsmän knivhögg honom i bröstet och stampade på hans huvud. Efter misshandeln försvann gärningsmännen fort från platsen och Joakim kunde tas till sjukhus. Nio dagar senare kunde läkarna konstatera att han var hjärndöd.   
   Efterlyst tog upp fallet flera gånger under hösten och tipsen strömmade in till programmet. I september förra året häktades två unga killar för misshandeln.
– En av dem är släppt, men misstanken mot honom kvarstår. Den tredje killen är fortfarande efterlyst, sa Staffan Lindholm vid polisen i Roslagen, i september."
 
 
 
 
   "Tänk om personer med bakgrund i den islamistiska miljön skulle begå liknande brott. Då skulle tidningspappret inte räcka till och teve skulle få lägga in extrasändningar för alla analyser, studiosamtal och bakgrunder.
   Om de våldsverkare som verkligen finns, och som verkar i Sverige nu, är det tämligen tyst. Detta trots att Säpo skriver att ”vit maktmiljön har tillgång till skjutvapen och sprängmedel, erfarenhet av grovt våld, besitter skrämselkapital...”
   De svenska nazisterna är farligare än sina motsvarigheter i Norge, Danmark och Tyskland, enligt Säpo."
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:Twingly Blog Search link:http://homopoliticus.blogg.se/ sort:published


Netroots - SocialdemokraternaPolitik bloggar