Björn Söder, vice talman!

G

RATTIS SVERIGE, till er nya vice talman Björn Söder, SD! Här på bild tillsammans med tyske SS-veteranen Frans Schönhuber, dekorerad med järnkorset för sina insatser för nazismen: 

 

 

    Förutom att posera på bild med tyska högerextremister så brukar Björn Söder hetsa mot homosexuella:

    "Vad är det som säger att den sk normaliseringen slutar med att homo-, bi- och transpersoner (hbt-personer) skall "normaliseras"? Varför inte personer som begår tidelag (sex med djur) eller pedofili (sex med underåriga)? Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala. Normalt är det som vi människor är skapta för, det vill säga att kunna få avkomma och föra släktträdet vidare."

"Sjukliga beteenden som skulle få vilken normalt funtad människa som helst att känna avsky och få kväljningar är idag helt normala beteenden, enligt massmedierna och våra politiker."

 

    I riksdagens talarstol har Söder förfinat den sverigedemokratiska paradgrenen "ställa diverse svaga grupper i Sverige - med fördel pensionärer - mot människor som tvingas fly undan krig, tortyr och förtryck". Han skäms heller inte för att tala om för invandrade svenskar att de bara ska hålla käften, när de kritiserar hans politik:

    För detta belönas nu denne politiske begåvning av sitt parti med en vice talmanspost, vilket gör honom till en av Sveriges officiella statsrepresentanter: "Riksdagens talman är Sveriges riksdags främste representant och leder riksdagens arbete. Talmansämbetet är det högsta ämbete som en person kan väljas till i SverigeTalmannen är i rang efter konungen men före statsministern. "

(Wikipedia)

 

***

 

    Men en man kan ju inte bara hata och sprida rasism. Vår nye vice talman har också en mjuk sida, och litterär talang. Missa inte hans hjärtknipande jakt på en redig skånsk sillamacka, mitt bland all otäck mångkulturell mat:

 

    "Klockan hade blivit åtta och magen började att kurra efter mat. Under festivaler brukar det ju inte vara några problem med att finna något att äta. Och det var det inte heller denna gång. Om man vill äta något exotiskt och utländskt förstås. Överallt fanns det utländsk mat. Latin food, tacos, busesca, falafel, Indiska matspecialitéer, Thailändska rätter, Nigerianska specialitéer, kebab och mycket annat. Men var fanns den svenska maten? Är den svenska husmanskosten så dålig och tråkig att ingen vill ha den? Jag letade febrilt. Jag hade satt mig för att om jag inte hittade något svenskt så fick min mage stå ut med att vara hungrig."

 

 

 

 

 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:Twingly Blog Search link:http://homopoliticus.blogg.se/ sort:published


Netroots - SocialdemokraternaPolitik bloggar