Verkligheten avslöjad som antisemit och Israelhatare!!!

Det råder en viss förvirring i leden idag, efter att den israeliska armén bekräftat att de organiserat organstölder. Detta stödjer de påståenden som den  välkänt antisemitiska kommunistfascistislamist-tidningen Aftonbladet publicerade för några månader sedan. Vid en hastig anblick kan man alltså få intrycket att vi stolta Israelförsvarare, som organiserade en lyckosam kampanj för att ta heder och ära av tidningen ifråga, ser dumma ut idag. Men det vore förhastat att tänka så.

I själva verket har Israels armé, den mest moraliska i hela världen, gillrat en listig fälla. Det är välkänt att Verkligheten i verkligheten är vare sig opartisk eller balanserad. I mellanöstern har Verkligheten ofta lierat sig med våra värsta fiender, kommunistfascistislamisterna, och mer än gärna lånat ut en hand när dessa attackerat allt vi håller dyrt och heligt (Israel). Verkligheten har smutsat sina händer och allierat sig med de antidemokratiska krafterna. Israel är som bekant mellanösterns enda demokrati. Ett av de mer flagranta exemplen i nutid var när den skamlösa Verkligheten utropade antidemokratiska islamistfascisterna Hamas till segrare i de palestinska valen, mot all  rim och reson.

Verkligheten har blivit ett problem som vi Israelvänner inte längre kan ignorera.
Genom att Israels armé nu påpassligt avslöjar hur Verkligheten än en gång allierat sig med en välkänd antisemitisk kampanjmaskin: Aftonbladet, har man öppnat en ny front i vad jag förutspår kommer att bli det avgörande slaget om Israels framtid. Verkligheten är nu diskrediterad bortom allt hopp om räddning. Den lilla trovärdighet som Verkligheten kan tänkas ha klamrat sig fast vid är nu slagen i spillror. Med vänner  som Jan Guillou, Åsa Linderborg och Donald Boström, behöver Verkligheten verkligen några fiender?

Kom ihåg; i mellanösternkonflikten finns det bara två absoluta Sanningar: Israel är mellanösterns enda demokrati och kan inte göra något fel, och Israels armé är världens mest moraliska! När dessa Sanningar ställs mot de tarvliga, hafsigt hopkokade "sanningar" som Verklighetens propagandamaskin slentrianmässigt producerar segrar alltid de absoluta Sanningarna. Verklighetens "sanning" om organstölderna kan alltså aldrig vara sann på den mer moraliskt högstående nivå där vi operar. Vi måste förstå att Verkligheten, om den får hållas, kommer att fortsätta producera sina "sanningar" med jämna mellanrum och dolda avsikter. Verkligheten är part i målet och nu, tack vare den israeliska militärens finurliga kniptångsmanöver avslöjad som den antisemit och Israelhatare den alltid varit. Vi Israelvänner har länge nöjt oss med att välja ut mindre måltavlor, och låta den Verkliga fienden komma undan med sin hatpropaganda. Nu är det slut med det. Vår största fiende står framför oss, naken och avklädd i all sin lumpenhet. Jag säger: Till attack, krigare!

Kommentarer

 • Kerstin säger:

  Intressant. Jag var alltså inte helt fel ute när jag skrev att

  <b><a href="http://www.alba.nu/motvallsbloggen/?p=1341#comments"><i>Mer om organstölder i Israel – misstanken var inte grundlös</i></a></b>

  2009-12-22 | 00:31:19
  Bloggadress: http://www.alba.nu/motvallsbloggen/
 • markus säger:

  Läs artikeln igen. Inga organ har tagits från palestinier. Däremot har vävnader tagits, både från israeler och palestinier. Och inget av det har använts för att sälja eller ge till någon annan vilket var huvudpoängen i Boströms artikel

  2009-12-22 | 12:52:01
 • Bertil säger:

  Varför hittar du på Markus? Det har redan erkänts att organ och ben tagits från palestinierna. Hjärtklaffar, etc. Ser att du klistrar in samma kommentar överallt (klassisk israellobbyism). Det gör det dock inte sannare att du försöker hitta på icke-existerande huvudpoänger till Boströms artikel.

  2009-12-22 | 13:42:28
 • homopoliticus säger:

  Markus, även om jag uppskattar din iver att med varje medel försöka försvara Israel så måste jag ändå be dig att läsa mitt inlägg än en gång. "Bevis" och "fakta", vad är det annat än verktyg som kommunistislamistfascisterna använder för att smutskasta oss och Israel? Mina fakta säger mig entydigt att det är helt ointressant om några organ "stulits" eller inte. Det intressanta är att vi nu har svart på vitt bekräftat att Verkligheten återigen, helt öppet, allierat sig med de antidemokratiska, mörka, Israelhatande krafterna. Men den här gången har den stuckit ut halsen för långt, rakt in i den listiga snara som de strategiska genierna inom IDF gillrat!

  2009-12-22 | 15:15:05

Kommentera inlägget här:Twingly Blog Search link:http://homopoliticus.blogg.se/ sort:published


Netroots - SocialdemokraternaPolitik bloggar