Dumdryg Dilsa

Det blev visst ännu bättre efter debatten igår; Dilsa Demirbag Steen ställs här mot en ung tjej vid namn Salam Abu-Iseifan från Palestinska Föreningen, och maken till dumdryg översittarstil har väl sällan fångats på kamera. Kolla in när hon drämmer till den unga tjejen med "du är ute och pratar om dialog och försoning och det tycker jag är jättebra, för det behöver du". Dilsa fortsätter hävda att tjejen har ett problem med judar, mot allt förnuft. Men glasyren på kakan är när hon kritiserar henne för att vara dålig på att "möta folk". Ja vad ska man säga? Har du tittat dig i spegeln på sistone?


Kommentarer

 • Serii Podolinsky säger:

  Det finns bara två typer som stödjer den sionistiska staten: 1) de som tjänar på det, och 2) de som är för dumma för att veta bättre. Dilsa hör till den senare gruppen.

  2009-03-16 | 17:31:11
 • Staffan säger:

  Njaa, dum menar jag att hon inte är. Om du kollar på klippet så ser du att hon sköter sig betydligt bättre i diskussionens andra del, när hon diskuterar mot killen, än mot Salam, som hon är helt blockerad mot och inte kan låta bli att försöka stämpla ut som antisemit trots att det blir en helt befängd anklagelse om man tittat på debatten i sin helhet.  Dilsas svaghet är nog helt enkelt hennes politiska bias, som gör att hon känner sig tvingad att försvara även uppenbart hopplösa positioner fast det bara gör att hon, som i klippet, framstår som dryg och stundtals fanatisk. Salam är, till skillnad från Dilsa, öppen för att medge att hon kan ha gjort fel och uttryckt sig dumt, vilket gör henne till debattens moraliska vinnare på knock-out.

  2009-03-16 | 17:52:40

Kommentera inlägget här:Twingly Blog Search link:http://homopoliticus.blogg.se/ sort:published


Netroots - SocialdemokraternaPolitik bloggar