Ett antisemitiskt hjärnspöke fler än fyra Nyamko Sabuni

Kanske man ska skriva något om dagens pseudonyhet trots allt: Att Lars Ohly nu ska rullas i tjära och fjädrar av Israellobbyn för att någon för ett halvår sedan hängde på honom en palestinasjal och tog en bild. Eftersom Israel inte finns med på den karta som sjalen dekorerats med så betyder det att han vill utrota landet från jordens yta, det förstår ju var och en! Förmodligen också ta vid där Adolf Hitler lämnade och utrota Europas kvarvarande judar!

Det blir bråda dagar framöver eftersom Ohly också ska hinna med
att stöpa om Sverige i Nordkoreas avbild efter den rödgröna valsegern. Och som Badlands Hyena avslöjade häromdagen finns det klara indikationer på att karln kommer att för egen räkning lägga beslag på alla ministerposter utom två efter en rödgrön valseger! Ett späckat schema alltså, men vi vet ju sedan Lenin att kommunister är riktiga arbetsmyror, så det får ses som fullt realistiskt. Faktum är att Johnny Munkhammar förutspått att Lars Ohly innan nästa mandatperiod är över kommer att ha startat det tredje världskriget!

Det är svårt att bli annat än sarkastisk när Israellobbyn är i farten.
Speciellt när Gunnar Hökmark leder fälttåget. Förmodligen blev de så uppeggade av att det gick att piska upp en skitstorm mot Ilmar Reepalu att de bestämde sig för att smida medan järnet är varmt. Som vanligt blir slutresultatet att de själva framstår som fradgande fanatiker.

Tydligen har Israel inlett en propagandakampanj för att försöka tvätta bort stämpeln av apartheidland som bombar civila och sjukhus, och testar nya spännande vapen som vit forsfor mot Gazas inspärrade civilbefolkning. Möjligen är de här skitstormarna i vattenglas vi ser ett resultat av detta. Borgerlighetens svettiga desperation över opinionssiffrorna bidrar säkert.

När man tröttnat på borgerlighetens pinsamma Israeladvokatyr kan man ju läsa den här artikeln ur Dagens Arena om Nyamko Sabuni istället. Det är ju mer spännande med faktiskt existerande rasistiska strukturer och regeringens försök att plocka poänger på att utmåla en bild av svenska muslimer som är så ogenerat påhittad att till och med SÄPO skruvar besvärat på sig.

Nyamko Sabuni är tveklöst en av våra mer osympatiska ministrar: Nån mer som minns hur hon spottade etter och syra på sina egna partikamrater efter att de röstat ner förslaget om "medborgarkurser" för invandrare? Tanken var att fortsätta på det inslagna spåret med "språktest" och SD-light. Men det tåget har nog gått nu. Folkpartiets bestående insats i integrationspolitiken är att de gjorde extremhögerns språkbruk och analys rumsrena nog för att de verkliga rasisterna skulle börja vädra morgonluft. När diskussionen skiftade från att handla om misslyckad integration och den arbetslöshet som drabbar invandrare hårdast, till att invandrare är ena lata sällar som måste piskas in i ledet med särlagstiftningar, då hade extremhögern redan halva inne.

Mer: Ali Esbati, Andrea Doria

Kommentarer

 • Nicklas Eriksson säger:

  Aj aj aj, inte säga så om Nyamko Sabuni!! LUF kan starta en kampanj om hur rasistisk du är och hur du stödjer nyslaveriet!  Det vet ju alla att hon och Gülan Avci inte FÅR kritiseras i sådana frågor. De har ju rätt, de är ju invandrare och alla vet ju att invandrare automatiskt har rätt i vad de än säger, oavsett hur totalt dum i huvudet personen i fråga är!  Ooops, nu får jag nog säkerhetspolisen efter mig... igen! Satan!

  2010-02-28 | 15:58:05
  Bloggadress: http://arbetarperspektiv.blogg.se/
 • Pablo (yo) säger:

  Great blog!!!

  If you like, come back and visit mine: http://albumdeestampillas.blogspot.com  Thanks,

  Pablo from Argentina

  2010-03-01 | 21:47:17
  Bloggadress: http://albumdeestampillas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:Twingly Blog Search link:http://homopoliticus.blogg.se/ sort:published


Netroots - SocialdemokraternaPolitik bloggar