JASENKO OCH ANETTHÈ!

S

om synes så håller jag på att helrenovera det här stället. Så det blir inte mycket tid över för att skriva, fast det hade varit kul att hänga på näthat/nätkärlekdebatten. Det får bli någon annan dag. Men jag tycker inte att ni ska missa dessa två fifflande allianzare:
 
 
    Jasenko Selimovic, störig folkpartist med antikommunistisk tourettes - upprepar variationer på temat "men vill du ha det som i Sovjet"? till alla politiska motståndare till vänster om folkpartiet, och på senare tid också profilerad "man måste få snacka skit om invandrare utan att bli kallad rasist"-pajas, eller som amerikanarna säger, "concern troll".
 
 
    Jasenko har varit ute och åkt. För att bygga sitt eget varumärke inom folkpartiet inför kommande EU-val, där han kandiderar till parlamentet. Och skickat notan på 100 000 till skattebetalarna, vilket bryter mot regeringskansliets regler. Bland annat vill Jasenko låta skattebetalarna stå för 15 000 kronor av hans taxiresor.
 
 
    Och så har vi den gamla moderata trotjänaren Anetthé Zettergren som klagade högt och ljudligt över de höga skatterna i Sverige samtidigt som hon var i full färd med att förskingra skattebetalarnas pengar. Fyra och en halv miljon beräknas hon ha kommit över från landstinget genom affärsbedrägerier. Hon har också stulit en miljon från sitt ex, vars företag nu är på väg att gå omkull på grund av Anetthé. Själv sitter hon någonstans i Thailand vid en solig pool och förmodligen gnäller hon fortfarande över skatterna och lever loppan som bara moderater kan.
 
 
    Missa inte heller nyheter24s kartläggning av sverigedemokrater som sprider hat på nätet:
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:Twingly Blog Search link:http://homopoliticus.blogg.se/ sort:published


Netroots - SocialdemokraternaPolitik bloggar